Jump to content

LabSTEM Nord konference

Det foreløbige program er nu ude!

Program 2023

LabSTEM Nord konference

Det foreløbige program er nu ude!

Program 2023

LabSTEM Nord inviterer til konference på Aalborg Universitet!

Konferencen kommer til at bestå af spændende indlæg og workshops med lærere der er med i projektet, og som vil præsentere deres erfaringer med at udvikle problem-baserede STEM-undervisningsforløb, samt en række faglige inspirationsindlæg fra forskellige samarbejdspartnere på STEM området. Der vil naturligvis også være plads til at netværke undervejs over frokosten eller en kop kaffe. 

Alle oplæg vil tage udgangspunkt i en undersøgelsesbaseret- og problembaseret tilgang og det vil derfor være muligt at få meget konkret inspiration til egen STEM-undervisning, både for dem der arbejder med PBL eller lignende tilgange til dagligt og for dem der gerne vil i gang.

Ud over LabSTEM deltagerne vil konferencen også være relevant for lærere og undervisere i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på professionshøjskolerne, samt for regioner, kommuner og interesseorganisationer, der interesserer sig for og arbejder med STEM. 

Sted: Aalborg Universitet (Innovate),
Thomas Manns Vej 25, 9220 Aalborg Øst

Tid: Torsdag d. 16/11 fra 8.30 - 15.00

Tilmelding: Tilmelding sker efter
“først til mølle princippet” - Vi kan nu melde "udsolgt" af pladser til LabSTEM-Nord konferencen d. 16. november! Grundet stor interesse for året LabSTEM-Nord konference, har vi nu lukket for tilmeldinger. Vi åbner derfor op for muligheden for at komme på venteliste hvis vi skulle få afbud. Vil du gerne på venteliste til konferencen så kan du skrive til labstem-nord@aau.dk

Afbud: Hvis du bliver forhindret i at
deltage bedes du melde afbud på
labstem-nord@aau.dk

Spørgsmål: Spørgsmål vedr. konferencen
rettes til labstem-nord@aau.dk